logo

Hybride-systeem

In situaties waar de autonomie van het batterijpakket  onvoldoende is kan een hybride systeem uitkomst bieden. Dit hoeft niet altijd een hoogtechnologische dure oplossing te betekenen.

 • Honda

  Honda 
  Als Honda Dealer kunnen wij u aan interessante voorwaarden de handgedragen en geluidssarme Honda gensets aanbieden. In combinatie met een geschikte lader beschikt u dan al gauw over een veel grotere autonomie van uw elektrische boot. Het voordeel van de draagbare gensets is dat u ze ook nog voor andere oepassingen kan gebruiken. We bieden deze modellen tegen een meerprijs ook aan op propaangas. (voordeel: geen geur van benzine/veiligheid aan boord/behoud van garantie)

   

   Honda
 • Sea®-concept Oceanvolt

  Oceanvolt 
  De SEA in Oceanvolt SEA® staat voor Silent Electric Autonomy, oftewel Stille Elektrische Autonomie. De Oceanvolt Sea is een compleet elektrisch aandrijfsysteem ontworpen voor catamarans en zeilboten tussen 20 en 60 voet. Dit concept omvat alles van motoren, batterijen en laders tot laden door zonne-energie, wind-energie en generators. Daarenboven beschikt de motor zelf over een regeneratie-systeem (gemiddeld 2 kW aan 8-17 knopen). Hierdoor kan de Oceanvolt SEA® uw andere elektrische verbruikers van stroom voorzien zonder de nood aan een extra generator, zoals bijvoorbeeld een air conditioning systeem.

   


  OceanVolt
 • Fisher Panda

  FisherPanda 
  Fischer Panda is erin geslaagd een product te ontwikkelen dat de voordelen en mogelijkheden van een diesel-elektrisch systeen, dat vaak wordt toegepast op grote schepen, nu ook naar de kleine en recreatieve scheepvaart te brengen. In het Whisperdrop aandrijvingssysteem zorgt een efficiente Fisher Panda dieselgenerator voor de energie voor de elektrische motoren, batterijen en andere energieverbruikers.
   
   
   
  FisherPanda
 • Steyr Motors

  Steyr Motors 
  Steyr Motors, de eerste fabrikant die een systeem ontwikkelde dat een hybride-systeem toegangkelijk maakt voor een zeer brede markt. Dit dankzij het STEYR HDS™ Hybrid Drive System. Dit systeem kan gebruikt worden op lichte boten tot grote zeiljachten.
   
   
   
  Steyr Motors

Contactgegevens

+32 (0) 486 275 404
info@vario-drive.be

Adres

Sint-Camillusstraat 62
2610 Wilrijk
BelgiumHonda Marine  yamaha  torqeedo  oceanvolt


icon icon shadow


Copyright © 2014 Vario-Drive Belgium