logo

Motoren

Hieronder kan u informatie terugvinden over de belangrijkste merken, maar indien u vragen heeft aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Torqeedo

  Torqeedo 
  Deze krachtige en uiterst efficiënte buitenboordmotoren zijn voorzien van een Lithium batterij. De autonomie kan afgelezen worden op een display. Dit maakt  deze motoren mede door het lage gewicht uiterst gebruiksvriendelijk. Van het Travel 1003 model werden de afgelopen jaren wereldwijd duizenden exemplaren verkocht.

   

   torqeedo-img
 • OceanVolt

  OceanVolt 
  Oceanvolt ontwikkelde een uniek aandrijfconcept dat deze motoren uiterst geschikt maakt voor zeiljachten.  Door de speciale regeneratiefunctie kan de klapschroef tijdens het zeilen zo aangestuurd worden dat je al zeilend het batterijpakket kan opladen. Uitvoeringen van saildrive’s en schroefasaandrijvingen in verschillende vermogens maken deze motoren geschikt voor zeiljachten tot 12 ton waterverplaatsing.

   

   
  OceanVolt
 • Arka

  Arka 
  Arka electronics  is reeds jaren een begrip in de wereld van de professionele toepassingen. De robuuste POD motoren worden veelvuldig ingezet in vehuurtoepassingen en in rondvaartboten. Maar ook voor ombouw naar elektrische aandrijving voor particulieren heeft Arka een ruim aanbod.

   

   
  Arka

Contactgegevens

+32 (0) 486 275 404
info@vario-drive.be

Adres

Sint-Camillusstraat 62
2610 Wilrijk
BelgiumHonda Marine  yamaha  torqeedo  oceanvolt


icon icon shadow


Copyright © 2014 Vario-Drive Belgium