logo

Honda

 • Honda buitenboordmotoren

  Vario Drive is erkend verdeler van Honda Marine. Wij staan u graag bij met raad en daad in de keuze van de beste buitenboordmotor voor uw toepassing. Meer informatie over verschillende types alsook de catalogus vindt u hieronder. Als u verdere vragen heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

  De range van buitenboordmotoren van Honda bestaat uit motoren van 2,3 pk tot en met 250 pk. Het uitgangspunt van Honda is dat de motoren schoon, zuinig en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarom zijn alle buitenboordmotoren voorzien van een 4-takt motor. De 4-takt buitenboordmotor draait op loodvrije benzine die schoon en zuinig is.

  Catalogus
   
  Website
  icon-PDF Honda Marine Catalogus NL  icon-WEB Honda Marine Website

   

  Buitenboordmotor
 • Honda inflatables

  Honda biedt een complete range van opblaasboten aan, de Honwave. Deze Honwave opblaasboten zijn te verkrijgen in verschillende lengtes van 2 meter tot 4 meter. De bodems van deze Honwave opblaasboten zijn uitgevoerd in drie verschillende varianten: lattenbodems, aluminium vloerdelen en airdecks (opblaasbare V-bodems).

  De opblaasboten zijn geschikt voor ongeveer ieder avontuur op het water: yacht tenders, boten voor vrijetijdsbesteding; vissen, duiken of waterskiën.

  De Honwave opblaasboten zijn standaard voorzien van een uitgebreide uitrusting, zoals een reparatieset, luchtdrukmeter, peddels, ergonomische handgrepen en nog veel meer. Dankzij gedegen onderzoek en een voortdurende drang naar perfectie zijn de Honda Honwave boten ontwikkeld en gebouwd voor comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Welke Honwave opblaasboot u ook kiest, u bent zeker van plezier op het water!

  Catalogus
   
  Website
  icon-PDF Honda Marine Catalogus NL  icon-WEB Honda Marine Website

    Inflatable

Contactgegevens

+32 (0) 486 275 404
info@vario-drive.be

Adres

Sint-Camillusstraat 62
2610 Wilrijk
BelgiumHonda Marine  yamaha  torqeedo  oceanvolt


icon icon shadow


Copyright © 2014 Vario-Drive Belgium